Hayat kadını cinayetini çözen ayrıntı!

Bir apartmanın zemin katında cesedi bulunan hayat kadınını öldürdüğü iddia edilen katil zanlısını evde bıraktığı minicik bir iz yakalattı.. Para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen 26 yaşındaki Özlem, yalnız yaşadığı evinde yatağında çırılçıplak ölü olarak bulundu. Boğularak öldürülen Özlem’in, değerli eşyalarının alındığı, çantasının karıştırılarak, parasının gasp edildiği belirlendi. Polis, cinayeti çözmek için Özlem’in arkadaşları ile olay […]

Yayınlama: 23.11.2017
A+
A-

Bir apartmanın zemin katında cesedi bulunan hayat kadınını öldürdüğü iddia edilen katil zanlısını evde bıraktığı minicik bir iz yakalattı..

Para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen 26 yaşındaki Özlem, yalnız yaşadığı evinde yatağında çırılçıplak ölü olarak bulundu.



Boğularak öldürülen Özlem’in, değerli eşyalarının alındığı, çantasının karıştırılarak, parasının gasp edildiği belirlendi. Polis, cinayeti çözmek için Özlem’in arkadaşları ile olay yerindeki  parmak izlerini inceledi. Ancak sonuca ulaşılamadı.



Polis, aylarca hayat kadınının kimlerle görüştüğünü tespit etmeye çalıştı. Genç kadının evinin sokağında güvenlik kamerası bulunmayışı polisin işini oldukça zorlaştırdı..



Otopsiden gelen raporda, genç kadının elle boğulduğu ortaya çıktı. Polis, cinayetin oluş şeklinden bunun sabıkası olmayan bir kişi tarafından işlendiğini göz önünde bulundurdu. Genç kadınla irtibat kuranların numaraları izlendi. Yaklaşık 60 kişilik listedeki zanlılardan, sabıkası olanlar ve evde parmak izi bulunmayanlar elendi.



Geriye 25 kişilik bir liste kalmıştı. Polis, bu 25 şüpheliyi teknik takibe aldı.. Takip altındakilerden Soner isimli şüphelinin telefonunun olay gecesi cinayet mahalli civarında sinyal verdiği saptandı.



Polis, bir fabrikada çalıştığı tespit edilen Soner’i başka bir konu nedeniyle görüşeceklerini belirterek polis merkezine davet etti. Soner’i merkeze getiren sivil polislerden birisi “Sen çapkın bir adama benziyorsun, kadınlarla aran nasıl?” diye sorunca zanlı, şüphe çeken hareketler yapmaya başladı.



Tek bir parmak izi cinayeti çözdü!



Soner’in gözaltında parmak izleri alındı. Zanlının sadece tek parmak izi ile cinayetin yaşandığı evdeki parmak izleri uyuşmuştu.



Soner, önce genç kadınla para karşılığında birlikte olduğunu kabul etti, ancak onu öldürmediğini iddia etti. Ancak 5 saat süren çapraz sorguda sürekli çelişkili ifade veren zanlı, daha fazla direnemedi ve genç kadını kendisiyle bir kez daha yatmadığı için öldürdüğünü itiraf etti.



Zanlı, sorgusunda cinayeti tüm detayları ile şöyle anlattı :



”Ben normalde başka bir hayat kadını ile arada sırada para karşılığında birlikte oluyordum. Olay gecesi yine ona gitmiştim. Fakat adet gördüğünü belirterek beni başka bir arkadaşına yönlendirdi.



O kadından adresini alarak Özlem’in evine gittim. Bir saatlik ilişki için 100 liraya anlaştıktan sonra yatağa girip birlikte olduk. İlişkimiz bittikten sonra bir süre sohbet ettik. Henüz yarım saat dolmadan “Haydi git artık, benim başka müşterim gelecek” dedi.



Ben de bir saatliğine anlaştığımızı belirterek bir kez daha birlikte olmak istediğimi söyledim. Bir sefer daha birlikte olmak için 100 TL daha vermem gerektiğini söyledi. Zaten bir saatliğine aynı paraya anlaştığımızı hatırlattığımda ise lafı çevirerek “Hayır ben bir kez birlikte olmak için o parayı alıyorum” dedi..



”Demir copla beni öldürmeye kalktı”



Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Birden yatağın altından bir demir cop çıkararak bana vurmaya kalktı. Boğuşma sırasında copu elinden almayı başardım. Birlikte yatağın üzerine düşmüştük, ikimizde çıplaktık. Kollarından yatağa bastırıp yeniden birlikte olmak istedim. Bu kez hayalarıma diziyle vurdu.



Canım çok yanınca iki elimle boğazına sarıldım. Bir süre sıktıktan sonra hareketsiz kalınca öldüğünü anladım. Evde parmak izi bırakmamak için dokunduğum her yeri temizledim. Demir cop, ona verdiğim para ve cep telefonunu alıp hemen kaçtım.



Daha sonra cop ve cep telefonunu denize attım. Ertesi gün olayın meydana geldiği sokağa gittiğimde polislerin çalıştığını gördüm ve cesedin bulunduğunu anladım. Birkaç gün çocuklarımı da yanıma alıp memleketime gittim. Aranmadığımı öğrenince dönüp işimin başına geçtim.



Evdeki tüm izleri sildiğimi düşünüyordum ama bir parmağımın izi kalmış. Panikle gözden kaçırmış olmalıyım. Böyle olmasını istemezdim, normalde ben kimseyle kavga bile etmem, ama o kadın bana çok kötü davranıp, demir copla kafamı parçalamaya kalktı, yine de çok pişmanım.”



Soner, polisteki sorgusunun tamamlamasının ardından Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Soner, adam öldürmek ve gasp suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.