İhanet cinayetini çözen ayrıntı!

Bir şirkette çalışan Begüm, yalnız yaşadığı evde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Polis, katili, kurbanının parmak arasında kalan saç telleri sayesinde yakaladı.. İstanbul’da bir şirkette ön muhasebeci olarak çalışan 32 yaşındaki Begüm’ün işe gitmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları, yalnız yaşayan genç kadının ailesine haber verdi. Eve giden aile, kilitli kapıyı açamayınca polise haber verdi. Polis, çilingir yardımıyla […]

Yayınlama: 22.10.2017
A+
A-

Bir şirkette çalışan Begüm, yalnız yaşadığı evde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Polis, katili, kurbanının parmak arasında kalan saç telleri sayesinde yakaladı..



İstanbul’da bir şirkette ön muhasebeci olarak çalışan 32 yaşındaki Begüm’ün işe gitmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları, yalnız yaşayan genç kadının ailesine haber verdi. Eve giden aile, kilitli kapıyı açamayınca polise haber verdi.



Polis, çilingir yardımıyla açtırdığı kapıdan girdiği dairede Begüm’ün bıçaklanarak öldürülmüş cesediyle karşılaştı. Aparmanı bir anda ağıt sesleri sararken, polis güvenlik açısından herkesi sokağa çıkardı.



Genç kadının öldüğü dairede inceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, evden hırsızlık da yapıldığını tespit etti. Genç kadının çırılçıplak olması, tecavüz sonrası cinayet izlenimi oluşturmuştu.



İlk incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Begüm’ün cesedine yapılan otopside ise tecavüz bulgusuna rastlanmazken, genç kadının parmaklarının arısında kahverengi renkli uzun saç teli bulundu. Yapılan krıminal incelemede saç telinden bir kadın DNA’sına ulaşıldı.



Polis, genç kadının ailesinin ve arkadaşlarının tek tek ifadesine başvurdu. Komşuları, Begüm’ün bir gece önce başka bir kadınla yüksek sesle tartıştıklarını ifade ettiler. Polis, bunun üzerine genç kadının yakın çevresini incelemeye alındı.



İşe gitmeyince yakayı ele verdi!



Begüm’ün arkadaşlarından Oya’nın birkaç gündür işe gelmediğini tespit eden polis, genç kadını başka bir arkadaşının evinde gizlenirken yakalayarak sorguya aldı.



Sorgusunda suçunu itiraf eden Oya, Begüm’ü nişanlısını ayarttığı için öldürdüğünü belirterek şöyle ifade verdi :



”Begüm ile eski arkadaştık. Ben bir süre önce iş arkadaşım Cumhur ile tanışıp flört etmeye başlamıştım.



Daha sonra arkadaş ortamında Cumhur ile Begüm’ü tanıştırmıştım. Begüm’ün de bekar olduğunu öğrenen Cumhur, “Benim Erkut isminde bir arkadaşım var, o da bekar. Bu Begüm tam ona göre ikisini tanıştıralım” dedi.



Bir organizasyon yaparak Cumhur’un evinde bir araya geldik. Fakat, benim gözlemim Begüm, Erkut’tan elektrik alamamıştı. İkimiz birlikte mutfağa girdiğimizde “Yakışıklı adam ama gülüşünü beğenmedim, bir de çok konuşuyor” demişti.



Daha sonra Erkut, evden ayrıldı. Ben ve Begüm aynı odada Cumhur ise kendi odasında kalacaktı. Yatmadan önce birer kadeh daha içki içtik. O son kadehten sonra ben sızmışım. Sabaha karşı kendime geldiğimde Begüm ile Cumhur’u aynı yatakta çırılçıplak uyurken buldum.



Hemen yüzüğümü çıkarıp komidinin üzerine bıraktım ve evden ayrıldım. Ancak uğradığım ihaneti sineye çekecek değildim. Olay akşamı Begüm’ü arayıp konuşmak istediğimi söyledim. Eve gelince tartışmaya başladık. “Bana teşekkür etmen lazım, evlenmeyi düşündüğün adamın sana gerçek yüzünü gösterdim” dedi.



Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı ve aniden bana saldırıp saçımı çekip karnıma yumruk ve tekme attı. Can havliyle masanın üzerindeki bıçağı alıp boğazına salladım. Hırıltıyla saçımı çekmeye devam edince bıçağı bu kez karnına sapladım. Her taraf kan olmuştu, bir süre sonra saçımı bırakıp yere yığıldı.



Öldüğünü anlayınca olayı hırsızlık süsü vermek için penceresini açtım, sonra da parasını ve cep telefonunu alıp evden çıktım. Pişman değilim, çünkü o bana ihanet etmişti.”



”Begüm beni baştan çıkardı”



Tanık olarak emniyete çağrılan Cumhur ise şöyle ifade verdi :



”Bizi Oya tanıştırmıştı. Ben de rahmetliyi arkadaşım Erkut’la tanıştırmak istedim. Fakat o benden hoşlanmış olacak ki Erkut’u kabul etmedi. Erkut gidince üçümüz alkol almaya başladık.



Bir süre sonra Oya sızdı. Biz Begüm’le sohbete devam ettik. Ancak daha sonra aniden aramızda yakınlaşma oldu ve Begüm bir çırpıda soyunarak yatağa uzandı. Uzunca bir süre seviştik sonra ikimiz de yorgun düşerek uykuya daldık.



Sabah uyandığımda Oya’nın yüzüğünü ve notunu başucumda gördüm. “Ne güzel sakince bitti” diye düşünürken Begüm’ün öldürüldüğünü öğrendim. Arkadaşları evine giren bir hırsızın onu öldürdüğünü söylemişti. Emniyete çağrıldığımda onu Oya’nın öldürdüğünü öğrenince çok şaşırdım. Sessiz sakin bir kızdı meğer içinde bir canavar saklıymış.”



Sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Oya, planlayarak adam öldürmek, gasp ve konut dokunulmazlığını bozmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.