Katili kızı yakalattı!

Bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışan Canan, yalnız yaşadığı evde telefon kablosuyla boğularak öldürülmüş halde bulundu.. Genç kadının katili polise gelen bir ihbarla yakalandı.. Bir şirkette asistan olarak çalışan 24 yaşındaki Canan’ın işe gelmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları polise başvurdu. Genç kadının yaşadığı evin kapısını kırarak içeri giren polis, Canan’ın telefon şarj kablosuyla boğularak öldürülmüş cesediyle […]

Yayınlama: 26.10.2017
A+
A-

Bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışan Canan, yalnız yaşadığı evde telefon kablosuyla boğularak öldürülmüş halde bulundu.. Genç kadının katili polise gelen bir ihbarla yakalandı..



Bir şirkette asistan olarak çalışan 24 yaşındaki Canan’ın işe gelmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları polise başvurdu. Genç kadının yaşadığı evin kapısını kırarak içeri giren polis, Canan’ın telefon şarj kablosuyla boğularak öldürülmüş cesediyle karşılaştı.



Yapılan ilk incelemede genç kadının öldürülmeden önce tecavüze uğradığı anlaşıldı. Canan’ın cenazesi sadece annesi ve birkaç arkadaşının katıldığı cenaze sonrası toprağa verildi.



Polis, cinayet zanlısı olarak önce genç kadının bir süredir birlikte olduğu elektrik tesisatçısı Ergün’ü gözaltına aldı. Ancak, genç kadının bedeni üzerinden alınan sperm örneği ve tırnaklarından alınan deri parçaları ile Ergün’ün DNA’sı uyuşmadı. Bunun üzerine genç sevgili serbest bırakıldı.



Cinayet masası dedektifleri, genç kadının ilişkilerini araştırırken sürpriz bir gelişme oldu ve 155 Polis İmdat’ı arayan bir kadın, Canan’ı öldüren kişinin babası Şakir olduğunu iddia etti. Genç kadının ihbarı üzerine yakalanan Şakir’in yüzünde ve kolunda tırnak izleri bulundu. Yapılan DNA testinde de genç kadının tırnak aralarında bulunan dokular ile Şakir’in DNA’sı eşleşti.



Beni de öldürecekti!



İhbarı yapan Meltem, polis merkezinde şöyle ifade verdi :



”Annemi bundan yıllar önce kaybetmiştik. Babam ve kardeşimle birlikte yaşıyorduk. Kardeşim geçen yıl üniversiteyi kazanarak yurda yerleşti.



Canan ile eskiden aynı işyerinde çalışıyorduk. O sırada arkadaşım bizim eve gelip gidiyordu. Babam, Canan’a karşı farklı duygular beslemeye başlamış. Ancak arkadaşım ona karşılık vermemişti.



Babamın aşırı ilgisi yüzünden benimle de ilgisini kesmiş, ayrıca işyerinden ayrılmıştı. Fakat babam onun peşini bırakmıyordu. Bu yüzden kendisiyle defalarca tartıştık. Hatta o yüzden ben de evi terk etmeyi düşündüm, ama beni tehdit ederek “Evlenmeden bu evden çıkamazsın, yoksa seni öldürürüm” diyordu..



Bir gece babam yüzü ve kolları kan içinde eve geldi. Ne olduğunu sorunca kahvede gençlerle kavga ettiğini söyledi. Ancak çok tedirgindi ve sürekli haber izliyordu. Canan’ın öldüğünü öğrenince onun yaptığından şüphelendim. Ama babam olduğu için kimseye bir şey söyleyemedim. Fakat olayı benim bildiğimden şüpheleniyordu. Beni de öldüreceğinden korktuğum için sonunda polisi aramaya karar verdim. Çok üzgünüm, ama hiçbir suç cezasız kalmamalı.”



Sorgusunda ilk başta suçunu inkar eden Şakir, DNA raporu ve kızının ifadesinin kendisine okutulmasının ardından çözüldü ve ağlayarak işlediği vahşeti itiraf etti.



”Hayatımda başkası var” dedi!



Canan’ı kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyleyen Şakir, şöyle ifade verdi :



”O kızımın arkadaşıydı, arada sırada bizim eve gelip yatıya kalıyordu. Bir gece ben mutfakta tek başıma içiyordum. Kızım ve o yatmıştı. Ancak Canan uyumamış ve mutfağa geldi. Üzerinde sadece gecelik vardı. Raftan iki çay bardağı alıp karşıma oturdu ve rakı istedi. Birlikte alkol almaya başladık. Sonra aramızda bir yakınlık oluştu ve benim odama geçip cinsel ilişkiye girdik.



O geceden sonra sürekli birlikte oluyorduk. Ancak kızım ilişkimizden şüphelenince ona ayrı bir ev tuttum. Banka dekontlarından kirasını benim ödediğimi görebilirsiniz.. Bir gün evine gittiğimde ışığı yandığı halde bana kapıyı açmadı ve telefonlarıma cevap vermedi.



Olay gecesi aniden evine gittim. Bana artık başka birini sevdiğini ve ayrılmak istediğini söyledi. Aramızda tartışma çıktı. “Madem hayatında biri var o halde  evimden çık” dedim. Bunun üzerine yumuşar gibi oldu ve ilişkiye girdik. Fakat stresten erken doyuma ulaşınca bana tepki gösterip “İşte bu yüzden hayatıma başkası girdi, yatakta sadece kendini düşünüyorsun” dedi.



O sinirle boğazını sıkmaya başladım. Yüzümü tırmalayarak kendini kurtardı. O sırada gözüme şarj kablosu takıldı, bu kez onu boğazına dolayıp sıktım. Ölünce hemen eve döndüm. Kızım benden şüphelenmişti ama ihbar edecek kadar ileri gidebileceğini düşünmedim. Her şey ani bir öfkeyle oldu, çok pişmanım.”



Mahkemeye sevk edilen Şakir, tecavüz ve adam öldürmek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.