Kendisini fuhuşa zorlayan sevgilisini öldürttü!

Sevgili okurlarımız, saygıdeğer patronum İsmail Polat‘ın isteği üzerine bugünden itibaren bu köşede politik yazılar yerine, yaşanmış gerçek hayat öykülerini size aktarmaya çalışacağım. İşte ilk yazı: Sevgilisinin uğruna katil oldu! İstanbul’da eski sabıkalı 39 yaşındaki Suat, boş bir metruk binada başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Polis, cinayeti telefon kayıtlarından çözdü.. 155 Polis İmdat’ı arayan […]

Yayınlama: 01.10.2017
A+
A-

Sevgili okurlarımız, saygıdeğer patronum İsmail Polat‘ın isteği üzerine bugünden itibaren bu köşede politik yazılar yerine, yaşanmış gerçek hayat öykülerini size aktarmaya çalışacağım.

İşte ilk yazı:

Sevgilisinin uğruna katil oldu!

İstanbul’da eski sabıkalı 39 yaşındaki Suat, boş bir metruk binada başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Polis, cinayeti telefon kayıtlarından çözdü..



155 Polis İmdat’ı arayan bir vatandaş, evlerinin sokağında bulunan boş metruk binadan kötü kokular geldiğini bildirdi. Olay yerine giden polis, başından vurularak öldürülmüş bir erkek cesediyle karşılaştı.



Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından üzerinden kimlik çıkmayan erkek cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Otopside cesedin üzerinden alınan parmak izi emniyetteki kayıtlarla karşılaştırıldı ve ölen kişinin poliste kaydı bulunan 39 yaşındaki Suat olduğu ortaya çıktı.



Polis, GSM şirketinden Suat’ın son görüştüğü numaranın dökümlerini istedi. Gelen kayıtlarda Suat’ın sürekli görüştüğü numara tespit edildi. Numaranın 28 yaşındaki Neslihan’a ait çıkması üzerine genç kadının aranmasına başlandı.



Otel kayıtlarından yeri tespit edilen genç kadın, 30 yaşındaki Ahmet’le birlikte tatil yaparken yakalanarak gözaltına alındı. İkili otelde yakalandıkları anda Ahmet, sivil polislere Suat’ı kendisinin öldürdüğünü itiraf etti,.



”Sevgilime zorla fuhuş yaptırıyordu”



Asayiş şubesinde sorguya alınan ikiliden Ahmet şöyle ifade verdi :



”Neslihan ile bir arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık. Sonra birbirimize aşık olup iki yıl birlikte yaşadık. Ancak daha sonra aramızda sorunlar çıkınca ayrılmaya karar verdik.



Onu uzun zamandır görmüyordum. Bir gün bana yeni numarasından mesaj atarak kötü bir adamın tuzağına düştüğünü ve kendisine zorla fuhuş yaptırdığını belirterek yardım istedi.



Hemen onu aradım ve bir yerde buluştuk. Benden ayrıldıktan sonra Suat’la tanıştığını, onun gerçek yüzünü ise evine yerleştiğinde öğrendiğini belirterek “Önce beni yatakta gizli kameraya aldı, daha sonra hem o görüntülerle hem de öldürmekle tehdit ederek fuhuş yapmaya zorladı” dedi..



Bunun üzerine Neslihan’ı o adamın elinden kurtarmaya karar verdim. Kendisini müşteri gibi arayarak Neslihan’ı verdiğim adrese getirmesini istedim. İkisi arabayla geldikten sonra Neslihan araçta otururken Suat inip beni aradı.



Arkasından yaklaşarak tabancayı başına dayadım ve onu olayın olduğu yere götürdüm. Bana yalvararak istediğim kadar para verebileceğini söyledi. Neslihan’ın namusunu korumak için kendisini öldüreceğimi söyleyip başına bir el sıktım.



Daha sonra onun arabasıyla oradan uzaklaştık, sonra otomobili tenha bir yere saklayıp tatile çıktık. Ama polis gelip bizi buldu. Pişman değilim, o alçak herif bunu hak etmişti.”



Ahmet’ten sonra sorguya alınan Neslihan ise şöyle ifade verdi :



”Genç yaşta başımdan iki evlilik geçmişti. İkinci evliliğim yüzünden ailem beni reddetmişti. Bir arkadaşımın evinde kalırken Ahmet ile tanıştık. Başlarda onunla iyi anlaşıyorduk, ancak zamanla benim geçmişimi başıma kakmaya başlayınca sık sık tartışmaya başladık ve onu terk ettim.



”Lüks hayat vaadi ile beni tuzağa düşürdü”



Ahmet’ten ayrıldıktan sonra büyük bir boşluğa düşmüştüm. O sıralarda başka bir arkadaşım beni Suat’la tanıştırarak “Bu adamın durumu fena değil, seni iyi yaşatır”dedi.



Suat’ı ilk başta zengin bir adam sanmıştım, çünkü bir villada ve gayet lüks yaşıyordu. Oysa bu rahatı bazı kadınları çalıştırarak kazanıyormuş.



Başta bana öyle bir teklifte gelmedi. Hatta beni İstanbul’un en lüks mağazalarına götürüp yepyeni kıyafetler aldı..



Bir süre sonra paraya sıkışmaya başlayınca benden fuhuş yapmamı istedi. Kendisine karşı çıkınca beni bilgisayarının başına oturtup, onunla ilişkiye girdiğimiz sırada çektiği gizli kamera kayıtlarını izleterek “Bunları internete koymamı istemiyorsan dediğimi yapacaksın. Öyle sırt üstü yatıp ekmek elden su gölden yaşayamazsın, bunların karşılığını ödeyeceksin” dedi.



O görüntülere rağmen fuhuş yapmayacağımı söyleyince bu kez başıma silah dayayarak “hele bir karşı çık, bak bakalım parçalarını bile bulabilecekler mi?” dedi.



Korktuğum için onun eve çağırdığı adamlarla para karşılığında birlikte olmaya başladım. Daha sonra bu hayattan kurtulmak istediğim için Ahmet’i arayıp, ona başımdan geçenleri anlattım. Ahmet’e Suat’ın numarasını verdim. O da Suat’ı arayarak beni söylediği adrese getirmemi istedi.



Suat’la birlikte o sokağa girdiğimizde Ahmet, onun başına silah dayayarak beni bırakmasını istedi. Fakat Suat Ahmet’i tehdit ederek “Nereye giderseniz gidin ikinizi de bulur köpeklere parçalatırım” dedi. Bunun üzerine Ahmet onun başına bir el ateş etti. Sornra oradan kaçtık. Ahmet’in onu öldüreceğini tahmin etmiyordum.”



Sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan iki sevgili planlayarak adam öldürmek ve gasp suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler..

Not : Bu yaşanmış hikayeye konu olan kişilerin isimleri ve olay yerleri güvenlikleri açısından değiştirilmiştir..

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.