Kuyu cinayeti nasıl çözüldü?

Eski bir bostanda bulunan su kuyusu içinde çürümüş bir kadın cesedi bulundu. Polis, adeta iğneyle kuyu kazarak, faili meçhul bir cinayeti daha aydınlattı! Şehrin uzak semtinde bulunan eski bir bostandaki kuyudan kötü kokular geldiğinin anlaşılması üzerine polise haber verildi. Kuyuda yapılan incelemede çürümeye yüz tutmuş bir kadın cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kimliği […]

Yayınlama: 05.11.2017
A+
A-

Eski bir bostanda bulunan su kuyusu içinde çürümüş bir kadın cesedi bulundu. Polis, adeta iğneyle kuyu kazarak, faili meçhul bir cinayeti daha aydınlattı!



Şehrin uzak semtinde bulunan eski bir bostandaki kuyudan kötü kokular geldiğinin anlaşılması üzerine polise haber verildi. Kuyuda yapılan incelemede çürümeye yüz tutmuş bir kadın cesedi bulundu.



Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kimliği belirlenemeyen ceset otopsi amaçlı Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı..



Polis, ölen kadının kimliğine ulaşmak için kayıp başvurularını incelemeye aldı. Fakat, hiçbir kayıp yakını cesedi teşhis edemediği gibi alınan doku örnekleri de aileleriyle eşleşmedi..



Bu sırada otopsi raporu polisin eline ulaştı. Otopside genç kadının bıçaklanarak öldürüldükten sonra kuyuya atıldığı tespit edildi. Polis, aylarca şehirdeki güvenlik kameralarını ve MOBESE kayıtlarını inceledi. Fakat tüm çabalara rağmen kadının kimliği ve yakınları tespit edilemedi.



Aylar sonra ortaya çıkan görgü tanığı!



Kuyu çevresinde yapılan soruşturma aylarca sürdü. Bir gece olay yeri civarında alkol alan gençlere rastlayan polis, olayla ilgili sorular sordu. Gençlerden birisi aylar önce aynı yerde alkol aldığını, kuyunun yanında kırmızı renkli bir otomobil içinde biri kadın üç kişinin tartıştığını söyledi.



Polis, bu ifadenin ardından güvenlik kameralarını bir kez daha incelemeye aldı. Gencin tarif ettiği gün ve saatlerde o güzergaha yakın tüm MOBESE’ler bir kez daha tarandı. Sonunda aynı bölgede akşam saatlerinde içinde üç kişinin bulunduğu kırmızı renkli araç tespit edildi.



Aracın bir restorana ait olduğu tespit edildi. Restoranda yapılan soruşturmada olay günü aracı kullanan 38 yaşındaki Suat’ın işten ayrıldığı tespit edildi. Polis, yaptığı incelemede Suat’ın bir suçtan dolayı cezaevinde olduğunu tespit etti.



Adalet Bakanlığı’ndan alınan özel izinle sorguya alınan Suat, kuyu cinayetini arkadaşı Tolga ile birlikte işlediklerini belirterek ölen kadının, başka bir restoranda garson olarak çalışan Tüzün olduğunu söyledi.

Erkekliğimle alay etti



Suat’ın ifadesi üzerine birçok suçtan sabıka kaydı bulunan Tolga yakalandı. Tolga, genç kadını kendisinin bıçakladığını belirterek şöyle ifade verdi :



”Suat eski arkadaşım olur. Bir gün beni bir kadınla tanıştıracağını belirterek çalıştığı restorana davet etti. İkimiz buluştuktan sonra şirketin aracını aldı, daha sonra telefon açarak Tüzün’ü de çağırdı..



Tüzün, telefonda bulunduğu mekanı söyledi. İkimiz gidip onu da aldık ve sonra o boş araziye gittik. Önce araç içinde alkol aldık, daha sonra Suat bizi yalnız bıraktı. O arabadan uzaklaştıktan sonra Tüzün’ü arka koltuğa çağırdım. Zaten kısa bir etek giymişti, onu yukarı sıyırdı, iç çamaşırını çıkarıp arka koltuğa uzandı.



Her şeyin bu kadar çabuk gelişmesi sonucunda heyecana kapıldım ve henüz ön sevişme safhasındayken doyuma ulaştım.



”Ölmüş anama küfür etti”



Tüzün, erken boşalmam nedeniyle bana tepki gösterdi. “Bari sen beceremiyorsun, çağır da arkadaşın tamamlasın” dedi.



Erkekliğimle alay etmesi gücüme gitmişti. O sinirle yüzüne bir tokat attım. Birden bana ağza alınmayacak küfürler ederek saldırdı. Kavga ettiğimizi gören Suat koşarak geldi ve bizi ayırmaya çalıştı.



O sırada Tüzün ona da küfür ederek “Bir daha beni böyle beceriksiz adamlar için çağırma ikiniz de o…pu çocuğusunuz” dedi.



Ölmüş anama küfredilmesi beni daha da çıldırttı ve üzerimde taşıdığım bıçakla onun boğazını kestim. Bu kez Suat’la kavgaya tutuştuk, onu öldürerek, kendi başını da belaya soktuğumu söyledi. Daha sonra sakinleşip ne yapacağımızı düşündük. Daha önceden de o araziye içmeye giderdik, bir kuyu olduğunu biliyordum. Cesedi kuyuya atıp oradan uzaklaştık.”



Suat ise şöyle ifade verdi :



”Tüzün eski çalıştığım restoranda garsonluk yapıyordu. Birkaç kez kendisiyle birlikte olmuştum. O gün Tolga için kendisini çağırdım. Birlikte alkol aldıktan sonra Tolga bana işaret edince arabadan inip uzaklaştım. Bir ara onları arka koltukta sevişirken gördüm. Ama daha sonra aralarında tartışma çıktı.



Yanlarına gittiğimde Tüzün, Tolga’ya ağır hakaretler ediyordu. Sonra bana da küfür etmeye başladı. O sırada Tolga’nın elinde bir bıçak gördüm. Bir anda Tüzün’ü yere yatırıp boğazını kesti. Kadın çırpınarak can verdi. Tolga, orada bir kuyu olduğunu söyleyince onu oraya atıp kaçtık.”



Mahkemeye sevk edilen iki kafadar, vahşice adam öldürmek ve delilleri karartmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.