Ormanda yasak aşk infazı!

İstanbul’da ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlı, başlarından vurulan biri kadın iki kişinin cesedi bulundu. Cinayetin yasak aşk nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.. İstanbul’da avcılık yapan iki kişi, ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanarak öldürülmüş iki ceset gördüklerini ifade ederek polisi aradı. Olay yerine giden polis, domuz bağıyla bağlandıktan sonra başlarından vurulmuş, 30 yaşlarında bir kadın […]

Yayınlama: 16.11.2017
A+
A-

İstanbul’da ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlı, başlarından vurulan biri kadın iki kişinin cesedi bulundu. Cinayetin yasak aşk nedeniyle işlendiği ortaya çıktı..



İstanbul’da avcılık yapan iki kişi, ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanarak öldürülmüş iki ceset gördüklerini ifade ederek polisi aradı.



Olay yerine giden polis, domuz bağıyla bağlandıktan sonra başlarından vurulmuş, 30 yaşlarında bir kadın ve 40’lı yaşlarda bir erkek cesedi buldu. Üzerlerinden kimliklerini belli edecek herhangi bir ipucu çıkmayan ve birkaç gün önce öldürüldükleri anlaşılan iki ceset Adli Tıp morguna kaldırıldı..



Polis, olayla ilgili çok yönlü bir soruşturma başlatırken, ilk önce ölenlerin kimliklerini tespit etmeye çalıştı. Kayıp başvurularından bir sonuç alınamayınca cesetlerin bulunduğu istikamete doğru tüm güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtları incelenmeye başlandı. Olayın meydana geldiği ormanlık araziden bir hafif ticari taşıtın çıktığını belirleyen polis, öncelikle aracın plakasını tespit etti.



Aracın farklı bir şehrin plakasına sahip olması nedeniyle soruşturma o şehre yönelik kaydırıldı. Plakanın ait olduğu şehrin emniyet birimleri ile ortak çalışma başlatan cinayet masası dedektifleri, aracın Salih isimli bir pazarcıya ait olduğunu tespit etti.



Katil trafik kontrolünde yakalandı!



Bir süredir ortalıkta görünmeyen Salih, üçüncü bir kentte yapılan trafik kontrolünden kaçmaya çalışırken polisle girdiği çatışma sonucu hafif yaralı bir şekilde ele geçirildi.



Yakalandıktan sonra polise ifade veren Salih, ölen kadının ağabeyinin eski eşi Nesrin, erkeğin ise uzaktan akrabası olan Altan olduğunu söyledi..



Tedavisinin ardından sorguya alınan Salih, çifte cinayeti namusunu temizlemek için işlediğini belirterek işlediği vahşeti şöyle anlattı :



”Nesrin ağabeyimin ikinci eşiydi. İlk eşinden boşandıktan sonra tüm ailemizin karşı çıkmasına rağmen kendisinden 20 yaş küçük Nesrin’le evlenmişti. Evlendikten bir süre sonra ağabeyim ile Nesrin arasında sorunlar baş gösterdi.



Ağabeyimin akrabamız olacak o Altan’la iyi bir arkadaşlığı vardı. Altan sürekli evlerine gelip gidiyordu.. O da evli olmasına rağmen genç yengemi baştan çıkarmış. Daha sonra Nesrin ağabeyimden boşandı ve Altan’ın oturduğu mahalleye taşındı.



Bir süre sonra aralarında ilişki olduğunu öğrendik. Aile büyüklerimiz ağabeyimden namusunu temizlemelerini istedi. Ancak o “Ben artık boşandım, onun hayatına karışamam, ne hali varsa görsün” deyince o iki şerefsizi öldürmek bana kaldı.



Olay gecesi iki kuzenlerim Ali Naci ve Sami’yi de yanıma alıp Altan’la Nesrin’in yaşadığı eve gittik. Sadece konuşacağımızı belirterek ikisini aşağıya çağırdık. Daha sonra her ikisini silahla etkisiz hale getirerek aracın arka tarafına oturttuk.



İstanbul’a girdikten sonra TEM’den ayrılıp ormanlık alana saptık. Bir süre gittikten sonra durduk ve ikisini araçtan indirip ellerini ayaklarını bağladık. Altan, kendilerini öldürmememiz için bize para teklif etti.



”Bu alçaklığı bize yapmayacaktınız” dedikten sonra önce Altan’ın daha sonra da Nesrin’in kafasına ateş ederek her ikisini de öldürdüm.. Sonra da onları orada bırakıp memlekete döndük. Pişman değilim ailemin namusunu temizledim.”



Vahşetin nedeni töre değil, kıskançlık!”



Ancak, kızlarının ölüm haberini alarak morga gelen Nesrin’in ailesi, vahşetin nedeninin namus meselesi olmadığını belirterek şöyle ifade verdiler :



”Kızımızın başından daha önce de bir evlilik geçmişti. Boşandıktan sonra karşı çıkmamıza rağmen o adamla evlendi. Bizi dinlemediği için kendisiyle küsmüştük. O da bizimle görüşmek istemiyordu.



O adamdan boşandıktan sonra yanımıza gelmişti. Eski kayınbiraderi Salih’in kendisine aşık olduğunu ve sürekli peşinde gezdiğini birlikte olmaya zorladığını söylemişti. Sırf o Salih’ten korunmak amacıyla Altan’a sığınmıştı. Altan da onu koruyordu, aralarında bir ilişki olduysa da sonradan olmuştur. Salih, kendisiyle birlikte olmadığı için kızımızı ve Altan’ı katletti, olayı da töre cinayetine sokarak daha az ceza almaya çalışıyor.”



Polis, bu ifadenin ardından ölen Nesrin’in telefon kayıtlarını ve facebook profilini incelemeye aldı.



Salih’in genç kadına çok sayıda aşk mesajı gönderdiği vc karşılık alamadığı için ölüm tehditleri gönderdiği tespit edildi.



Adliyeye sevk edilen Salih ve iki kuzeni, planlayarak ve işkence yaparak birden fazla kişiyi öldürmek suçlarından tutuklandı!

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.