Tek gecelik ilişki hayatını kararttı!

Bir temizlik firması sahibi 38 yaşındaki Derya, tek gecelik ilişki yaşadığı Altan’ın kendisine seks şantaj yaptığını belirterek suç duyurusunda bulundu.. Genç kadının şikayeti üzerine yakalanan 36 yaşındaki Altan ise şantaj iddialarını reddederek genç kadının kendisinden borç aldığını ödememek için iftira attığını öne sürdü. Polis merkezinde sorgulanan Altan şöyle ifade verdi : ”Ben özel bir otelde […]

Yayınlama: 31.01.2018
A+
A-

Bir temizlik firması sahibi 38 yaşındaki Derya, tek gecelik ilişki yaşadığı Altan’ın kendisine seks şantaj yaptığını belirterek suç duyurusunda bulundu..



Genç kadının şikayeti üzerine yakalanan 36 yaşındaki Altan ise şantaj iddialarını reddederek genç kadının kendisinden borç aldığını ödememek için iftira attığını öne sürdü.



Polis merkezinde sorgulanan Altan şöyle ifade verdi :



”Ben özel bir otelde yönetici olarak çalışıyorum, Derya Hanım’la otelin temizliği konusunda iş yemeğinde buluştuk. Davet hanımefendiden gelmişti..



Yemekten sonra beni kahve içmek için evine davet etti. Ancak yemek yediğimiz yere yakınlığından dolayı benim evime gittik. Evde de birer kadeh içki içtik, daha sonra aramızda yakınlaşma olunca yatak odasına geçip sevişmeye başladık. Derya, benden çok hoşlandığını ve ilişkimizin uzun sürebileceğini söyledi.



Sabah birlikte uyanıp kahvaltı yaptık. Bu sırada Derya personelinin maaş günü olduğunu ve biraz paraya sıkıştığını söyledi. Ben de kendisine 50 Bin Lira borç verdim.



Aradan günler geçtikten sonra Derya Hanım benden aldığı paranın yarısını getirdi. Kendisiyle tekrar bir gece geçirmek istedim. Gülerek “Geri kalan alacağını silersen seninle bir gece daha geçiririm” dedi. Ben de şakaya vurup, bir geceliğinin 25 Bin Lira etmeyeceğini ama isterse 500 lira verebileceğimi söyledim.



Birden hiddetlendi ve “Sen beni otobandaki fahişelerle karıştırdın galiba, onlar bile 500 lira için seninle bir gece geçirmez” dedi. Bu nedenle aramızda tartışma çıktı. Sonra da  “Bu hakaretinin bedelini ağır ödeyeceksin” diyerek beni tehdit etti.



O günden sonra bir iki kez arayıp borcunun kalan kısmını ödemesini istedim. Ben para gelmesini beklerken polisleri karşımda buldum. Ona kesinlikle şantaj yapmadım, sadece alacağımı istedim. Parayı ödememek için bana bu iftirayı atıyor.”



Altan’ın yakalanmasının ardından polis merkezine davet edilerek ifadesine başvurulan Derya ise şu suçlamalarda bulundu :



”Gazetedeki bir ilandan Altan’ın çalıştığı otelin bir temizlik firması aradığını öğrendim. Otelden bu işle Altan’ın ilgilendiğini söylediler. Kendisiyle konuşmak için otele gittim. Altan, karşılaştığımız ilk andan itibaren yiyecekmiş gibi beni süzmeye başladı. Sonra da konuşmaya devam etmek için yemeğe çıkma konusunda ısrar etti.



Birlikte yemeğe çıktık, sohbet uzadı ve oldukça çok içki içtim. O şekilde araç kullanamayacağım için Altan’ın eve gitme teklifini kabul ettim. Uzun zamandır bir erkek arkadaşım olmadığı ve alkolün de etkisiyle onunla birlikte olmaktan çekinmedim.



İlk ilişkiden sonra uyumak istedim, fakat o beni değişik fantezilere zorlayarak birkaç kez daha seks yapmaya zorladı. Sabah uyandıktan sonra ona yaşadığımız gecenin bir hata olduğunu ve tekrarlamak istemediğimi söyledim.



Bu sözlerimden dolayı sinirlendi ve kahvaltı bitmeden masadan kalkıp beni de işyerime bırakıp gitti. Daha sonra beni telefonla arayarak otelin temizlik işini başka bir firmaya verdiklerini söyledi.



Telefonda tartışmaya başladık, bana hakaret edip yüzüme kapadı. Birkaç gün sonra arayıp görüşmek istediğini söyledi. Artık kendisiyle konuşacak bir şey kalmadığını söyledim. “O zaman bana mail adresini ver, bakalım konuşacak bir şeyimiz var mı yok mu görelim?” dedi.



Çok ısrar edince mail adresimi verdim. Ondan gelen maili açınca şoke oldum, çünkü birlikte geçirdiğimiz geceyi gizli kamerayla kaydetmişti.



Arayıp çok aşağılık bir insan olduğunu söyledim. “Bana 250 bin vermezsen bu görüntüleri internete koyarım” diyerek şantaja başladı. O kadar param olmadığını sadece 50 Bin lira verebileceğimi söyledim.



Bankadan 25 bin lira çekip kendisine verdim. Ancak diğer 25 bini almadan görüntüleri vermeyeceğini söyledi. Bu konuyu bir avukat arkadaşıma anlatınca polise başvurmamı söyledi, ben de şikayetimi yaptım.”



Altan’ın evinde ve bilgisayarlarında yapılan aramalarda başta Derya olmak üzere çok sayıda kadına ait özel görüntüler bulundu. Sorgusu bittikten sonra savcılığa sevk edilen Altan, şantaj, gasp ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.