Üçlü aşk vahşetle sona erdi!

İstanbul’da bir kafeterya işleten Hasret ve yanında çalışan Mehmet, işyerlerinde boğazlarından kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Katili olay yerinde unuttuğu bir detay yakalattı! İstanbul güne büyük bir vahşet haberiyle uyandı. Kentin arka sokaklarından birinde bulunan kafeteryaya gelen müşteriler, açık kapıdan içeri girdiklerinde korkunç bir manzara ile karşılaştı; bir kadın ve erkek boğazları kesilerek öldürülmüştü. Müşterilerin ihbarı […]

Yayınlama: 18.11.2017
A+
A-

İstanbul’da bir kafeterya işleten Hasret ve yanında çalışan Mehmet, işyerlerinde boğazlarından kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Katili olay yerinde unuttuğu bir detay yakalattı!



İstanbul güne büyük bir vahşet haberiyle uyandı. Kentin arka sokaklarından birinde bulunan kafeteryaya gelen müşteriler, açık kapıdan içeri girdiklerinde korkunç bir manzara ile karşılaştı; bir kadın ve erkek boğazları kesilerek öldürülmüştü.



Müşterilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, ölen kadının kafeteryanın sahibi 32 yaşındaki Hasret, erkeğin ise aynı yerde çalışan 27 yaşındaki Mehmet olduğunu tespit etti..

Kafeteryanın darmadağın oluşu, vahşet öncesi ciddi bir kavganın çıktığı, kasanın boşaltılması da olayın gasp amaçlı işlenmiş olduğu izlenimini doğuruyordu.



Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından ölen iki kişinin cansız bedenleri otopsi amaçlı morga kaldırıldı.



Polis, olay yerinde güvenlik kamerası bulunmayışı nedeniyle sıkıntıya düştü. İşyerinde yapılan parmak izi incelemesinden de bir sonuç alınamadı. Çünkü başta çalışan ve müşteriler olmak üzere her taraf farklı parmak izleriyle doluydu. Polis, bu şekilde sonuca ulaşmanın aylar sürebileceğinin farkındaydı..



Olay yeri inceleme ekipleri en ufacık detayı bile titizlikle araştırıyordu. Bu sırada dükkan içinde kırık bir gözlük camına rastlanmıştı.. Gözlük camı laboratuarda incelenerek numarası tespit edildi..



Katilin unuttuğu müthiş ayrıntı!



Ölen Hasret’in arkadaşlarından birisi, genç kadının eski erkek arkadaşı Aytaç’ın gözlük kullandığını belirtince polis, eski sevgilinin peşine düştü. Başka bir semtte lokanta işlettiği öğrenilen Aytaç kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.



Aytaç’ın miyopluk derecesi ile dükkanda bulunan gözlük camı aynı derecede çıkmıştı. Polis, sorguda Aytaç’ın önüne dükkanda bulunan gözlük camını koyunca, eski sevgili daha fazla direnmeden cinayetleri kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etti..



İşte Aytaç’ın polislerin bile kanını donduran ifadesi :



”Hasret, eşinden boşandıktan bir süre sonra benim yanımda çalışmaya başlamıştı. Ondan çok etkilenmiştim. Bir süre sonra aramızda bir ilişki meydana geldi. Önceleri her şey çok güzeldi.. Ancak bir süre sonra Hasret, boşanıp kendisiyle evlenmemi istemeye başladı.



Onu bu fikirden vazgeçirmek için çok uğraştım. Kendisini sevdiğim için kaybetmek de istemiyordum. Sonunda ona bir işyeri açarak çenesini kapatmayı düşündüm ve olayın meydana geldiği yeri devren satın alıp onun üzerine yaptım.



İşyerini açtıktan sonra “Boşan” baskısı azalmıştı. İlişkimiz bir süre daha böyle sürdü. Ancak daha sonra bana karşı tavırları değişmeye başladı. Eskisi kadar beni sevmediğini ve uzaklaştığını hissetmeye başladım.



Olaydan birkaç gün önce evine gittim. Evde farklı erkek çamaşırı görünce hayatında biri olduğunu anladım. Fakat o bunu inkar edip, yeğeninin evine gelip kendisinde kaldığını söyledi.



İhaneti öğrenince çıldırdı!



Bir gece evinin karşısında beklemeye başladım. Gece yarısına doğru yanında çalışan Mehmet’in eve girdiğini gördüm. Tam eve gireceğim sırada bir polis arabası sokağın içine girince vazgeçip oradan gittim.



Ertesi geceyi bekledim. Kafeteryadaki son müşteriler çıktıktan sonra işyerine girip Hasret’e ihanetinin hesabını sormak istedim. Bu sırada arkamdan yanaşan Mehmet tabureyle kafama vurdu. Sendeleyip yere düştüm, o sırada tezgahın üzerindeki bıçak gözüme takıldı. Mehmet’i yakalayıp boğazını kestim.



Hasret feryat ederek dışarı kaçmaya çalıştı. Onu da bacağından yakalayıp yere yatırdım ve aynı şekilde boğazını kestim. Daha sonra olaya hırsızlık ve gasp süsü vermek için kasadaki parayı ve ikisinin cep telefonlarını aldım.



Kafeteryanın ışıklarını kapatıp dışarı çıktım. Arabama bindiğimde aynaya bakınca gözlüğümün olmadığını gördüm. Boğuşma sırasında yere düşmüştü. Tekrar kafeteryaya girip kırılmış olan gözlüğümü buldum. Camın büyük parçasını aldım ama küçük parçası orada kalmıştı.. Sonra yeniden arabama dönüp oradan uzaklaştım. Ertesi sabah da ilk işim gözlüğümü değiştirmek oldu..



Pişman değilim, o kadına hem sevgimi verdim hem de dünyanın parasını saçtım. Ama o beni yanında çalışan bir elemanla aldattı. Her ikisi de ölümü hak etmişti..



Mahkemeye sevk edilen Mehmet, canavarca hisle birden fazla kişiyi öldürmek ve yağma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.