Vahşeti market poşeti çözdü!

Ormanda öldürülmüş olarak bulunan hayat kadını cinayetini, katilin olay yerinde bıraktığı market poşeti çözdü. Genç kadının katil zanlısı, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini iddia etti. Ormanlık alanda pikniğe çıkan vatandaşlar, üzeri ağaç dalları ile kapatılmaya çalışılan bir ceset görerek polise ihbarda bulundu.. Olay yerine giden polis, yüzü vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı için tanınmayacak hale gelen kadın […]

Yayınlama: 04.10.2017
A+
A-

Ormanda öldürülmüş olarak bulunan hayat kadını cinayetini, katilin olay yerinde bıraktığı market poşeti çözdü. Genç kadının katil zanlısı, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini iddia etti.



Ormanlık alanda pikniğe çıkan vatandaşlar, üzeri ağaç dalları ile kapatılmaya çalışılan bir ceset görerek polise ihbarda bulundu..



Olay yerine giden polis, yüzü vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı için tanınmayacak hale gelen kadın cesedini Adli Tıp Kurumu morguna kaldırırken, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı..



Otopside yapılan parmak izi incelemesinde ölen kadının, fuhuş yapmaktan poliste kaydı olan 38 yaşındaki Tülay olduğu anlaşıldı. Tülay’ın başının önce taşla ezildiği ardından da bıçaklanarak öldüğü tespit edildi.



Polis, kurbanın kimliğini tespit ettikten sonra katilini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Öncelikle Tülay’ın mesleğini icra ettiği bölge ve civarındaki sabıkalılar tek tek tespit edilerek sorguya alındı.. Ancak yaklaşık 40 kişinin sorgulanmasına rağmen bir soruç elde edilemedi.



Polis, bunun üzerine yeniden cesedin bulunduğu yere giderek daha geniş bir alanda inceleme yaptı. Cesedin bulunduğu yerden yaklaşık 500 metre ileride içinde bira kutuları olan, kanlı bir market poşeti bulundu.



Katili yakan kamera kaydı!



Kriminal incelemede poşetin üzerinden alınan kurumuş kan örneği, ölen Tülay’a ait çıktı. Polis, bunun üzerine poşetin üzerinde yazan markete giderek güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan taramada Tülay’ın bir erkekle markete geldiği, bira, çerez ve sigara aldıkları tespit edildi.



Polis, güvenlik kameralarına takılan kişinin fotoğrafını emniyetteki sabıkalı kayıtları ile karşılaştırdı. Tülay’ın yanındaki erkeğin, başka bir şehirde poliste birden fazla suç kaydı bulunan 34 yaşındaki Yasin olduğu anlaşıldı.



Bu gelişme üzerine Yasin’in bulunabileceği tüm mekanlara baskın düzenleyen polis, katil zanlısını, cezaevi arkadaşının evinde yakalayarak gözaltına aldı.



Emniyette önce suçunu inkar etmeye kalkışan Yasin, kamera kayıtlarının kendisine izletilmesi üzerine daha fazla direnemedi ve Tülay’ı kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü iddia etti.



Yasin, şöyle ifade verdi :



”Tülay ile daha önce para karşılığında birkaç kez birlikte olmuştum. Daha sonra ona karşı bir sevgi beslemeye başladım ve birlikte yaşamayı önerdim.



Birlikte yaşamaya başladıktan sonra kendisinden yaptığı işi bırakmasını istedim. Tülay, bir müddet çalışmadı.. Yeni ve temiz bir hayata yol aldığını artık fuhuş yapmayacağını söylüyordu.



Fakat birlikte nereye gitsek, onu dikkatle süzen gözleri gördükçe öfkeden kuduruyordum. Eve döndükten sonra da aramızda tartışma çıkıyor ve birbirimize karşılıklı şiddet uyguluyorduk.



Olay gecesi birlikte sahile içmeye gittik. Arabadan inip kayalıklarda oturup içerken az ötemize oturan 3 tana genç, Tülay’a bakarak kendi aralarında konuşuyor ve gülüşüyorlardı. O sırada Tülay’ın da onlardan biriyle selamlaştığını fark ettim.



”Bana hakaret edince çılgına döndüm”



”Hemen kalk buradan gidiyoruz” dedim ve arabaya yöneldim. Arabada yine tartışmaya başladık. O sinirle aracı ormanlık alana kadar sürdüm.



Sinirim geçsin diye ağaçların altına gidip oturdum ve bir tane daha bira açtım. O da arabadan inip yanıma geldi. Yine birbirimize bağırmaya başladık.



Tülay “Ulan ş..fsiz tanıştığımızda ne iş yaptığımı bilmiyor muydun, nasıl sen para verip kullanıyorduysan onlarla da birlikte olmuşumdur. Yattığım her adamın seceresini tutacak değilim. Demek ki çocuk tanıdı, selam verdi ben de başımı salladım. Bu demek değildir ya yeniden gidip onun altına yatacağım.”



Bana bu şekilde hakaret edince dayanamadım ve üzerinde oturduğum taşı alıp Tülay’ın kafasına vurdum. Tülay bir anda yere yığıldı. O anda kendimi iyice kaybettim ve üzerimde taşıdığım bıçağı birkaç kez ona sapladım.



Daha sonra üzerini kırılmış dal parçalarıyla kapatarak cesedi gömmeye çalıştım ve ardından kimliğinin belli olmaması için çantasını ve cep telefonunu alıp hemen oradan uzaklaştım. Biraz gittikten sonra bira kutularının olduğu poşeti ormanlık alana attım.. Bir poşetin üzerindeki markadan yakalanacağım aklıma gelmezdi. Onu bir anlık sinirle öldürdüm çok pişmanım.”



Ancak genç kadının ev arkadaşı Dilek ise polise verdiği ifadede Yasin’in yalan söylediğini, Tülay’ı çalıştırıp parasını elinden zorla aldığını ve bu yüzden onu öldürdüğünü iddia etti.



Polisteki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Yasin, tasarlayarak adam öldürmek ve gasp suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.