Vahşetin altından yasak aşk çıktı!

Boş bir arazide boğazı ve kolları kesilmiş genç bir kadın cesedi bulundu. Cinayetin altından yasak aşk çıkarken, vahşet birkaç yağ damlası sayesinde çözüldü! Boş bir araziden geçen iki vatandaş, yarıya kadar toprağa gömülmüş bir kadın cesedi olduğunu belirterek polisi aradı. Olay yerine gelen polis, boğazı kesilerek öldürülmüş, elleri olmayan kadın cesedini topraktan çıkararak incelemesini başlattı. […]

Yayınlama: 03.11.2017
A+
A-

Boş bir arazide boğazı ve kolları kesilmiş genç bir kadın cesedi bulundu. Cinayetin altından yasak aşk çıkarken, vahşet birkaç yağ damlası sayesinde çözüldü!



Boş bir araziden geçen iki vatandaş, yarıya kadar toprağa gömülmüş bir kadın cesedi olduğunu belirterek polisi aradı. Olay yerine gelen polis, boğazı kesilerek öldürülmüş, elleri olmayan kadın cesedini topraktan çıkararak incelemesini başlattı.



Genç kadının başka bir yerde öldürülüp buraya getirildiğini ve toprağa gömüldüğünü, ancak aç sokak hayvanlarının cesedi ortaya çıkardığını tespit eden uzmanlar, çevrede başka delil arayışına girişti.



Savcılığın incelemesinin ardından kimliği tespit edilemeyen genç kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cesedin bulunmasından kısa bir süre sonra polise başvuran yaşlı bir kadın, yalnız yaşayan 30 yaşındaki kızı Şadiye’den uzun zamandır haber alamadığını bildirdi.

Kimliği dövmeden tespit edildi



Morga davet edilen yaşlı kadına bulunan ceset gösterildi. Gözü yaşlı kadın, yüzü tanınmayacak hale gelen cesedi sırtındaki omzundaki dövmeden teşhis ederek kızı olduğunu belirtti.



Yaşlı kadın polise verdiği ifadede “Kızımın başından iki evlilik geçti, uzun zamandır yalnız yaşıyordu. Kiminle görüştüğünü bilmiyorum” dedi.



Gözü yaşlı annenin ifadesinin ardından genç kadının eski eşleri sorguya alındı. Her iki koca da uzun zamandır görüşmediklerini ifade edince serbest bırakıldılar.



Olay yerinde defalarca inceleme yapan, fotoğraf ve videolar çeken cinayet masası dedektifleri, cesedin yakınında bulunan küçük bir yağ birikintisinden cesedin arızalı bir araçla taşınmış olabileceği ihtimalinin üzerinde durdu.



Birikintiden alınan örnekle otomobil yağının markası tespit edildi. Bunun üzerine sanayi sitesine giden dedektifler son dönemde yağ yakan arızalı araçların listesini çıkardı. Onlarca işyerinin güvenlik kameralarından alınan görüntüleri inceleyen polis, kayıtlardan sabıkalıların profillerini çıkardı.



Bu sabıkalı profillerinden cinayeti işlemeye en yakın olan birkaç isim tespit edildi. Onlardan birisi de evli ve bir çocuk babası 36 yaşındaki Ergün’dü. Ergün’ü izlemeye alan polis, şüphelinin bir süre önce kuyumcudan 5-6 bilezik bozdurduğunu tespit etti. Şüphelinin telefon numarasını tespit eden dedektifler, Şadiye ile birkaç kez görüştüklerini ortaya çıkararak Ergün’ü gözaltına aldı..



Ergün’ün eski model aracında inceleme yapan polis, yıkanmasına rağmen genç kadına ait kan izleri buldu.



Önüne konulan delillerden sonra daha fazla suçunu inkar edemeyen Ergün, işlediği vahşeti şöyle anlattı :



”Şadiye ile evli olduğu dönemde komşuyduk. Daha sonra eşinden boşanıp başka bir semte taşınmıştı. Ondan hoşlandığım için telefonunu bulup kendisini birkaç kez aradım. Aramızda kısa sürede bir samimiyet oluştu. Bir gün beni evine davet etti ve birlikte olduk. O günden sonra karı koca gibi olduk.



Bir süre önce işlerim bozulmuştu, onun maddi durumu benden daha iyiydi, çünkü eski eşinden tazminat almıştı. Kolunda bir sürü bileziği vardı. Kendisinden borç para istedim ama olmadığını söyleyerek “Sen nasıl erkeksin, bana getireceğine benden para istiyorsun?” dedi.

Bileziklerini istedim vermeyince…



İşlerimi düzeltince ödeyeceğimi belirterek bir iki tane bileziğini bana ödünç vermesini istedim. Vermeyince aramızda tartışma çıktı ve yine bana hakaret etmeye başladı. O anda sinirlerime hakim olamayıp bıçakla boğazını kestim. Öldükten sonra kolundaki bilezikleri aldım. O sırada gözüm aynaya takıldı, kavga sırasında beni tırmaladığını fark ettim.



Tırnaklarının arasında izlerimin kaldığını düşünerek mutfaktan aldığım büyük bıçakla bileklerini kestim. Gece olunca cesedini yorgana sarıp bagaja koydum. Bileklerini de ayrı bir poşetle yanıma aldım.



Ceset bagajdayken bir süre dolaştım, sonra o uzak araziyi gördüm. Arabadaki kürekle toprağı biraz kazıp cesedi gömdüm, üzerini toprakla kapattım. Ellerini koyduğum poşeti de daha farklı bir semte götürüp baraja attım. Daha sonra eve dönüp parmak izlerim ile kanları temizledim.



Ertesi sabah onun kolundan aldığım bilezikleri kuyumcuya bozdurarak borçlarımı ödedim ve yeni bir işyeri kiraladım. Evet daha önce de suç işlemiştim ama artık temiz bir insan olmaya çalışıyordum. Bana hakaret etmese ona da bir şey yapmayacaktım, ama o sürekli benim gururumu aşağıladı, yine de çok pişmanım.”



Mahkemeye sevk edilen Ergün, tasarlayarak adam öldürmek ve yağma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.