Yasak aşk cinayeti kamerada!

Öldürüldükten sonra ormanlık alana gömülen genç kadının yasak aşk cinayetine kurban gittiği öğrenildi. Polis, katil zanlısını kuyumcudaki güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakaladı.. Ormanlık alanda piknik yapan bir aile, yarı beline kadar toprağa gömülü bir kadın cesedi olduğunu belirterek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, tabancayla öldürüldüğü anlaşılan kadının cansız bedenini Adli Tıp Kurumu morguna […]

Yayınlama: 28.01.2018
A+
A-

Öldürüldükten sonra ormanlık alana gömülen genç kadının yasak aşk cinayetine kurban gittiği öğrenildi. Polis, katil zanlısını kuyumcudaki güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakaladı..



Ormanlık alanda piknik yapan bir aile, yarı beline kadar toprağa gömülü bir kadın cesedi olduğunu belirterek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, tabancayla öldürüldüğü anlaşılan kadının cansız bedenini Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı..



Kayıp başvurularından ölen kadının, yaklaşık 5 yıl önce eşinden boşanan, bir çocuk annesi 33 yaşındaki Çiçek olduğu saptandı..



Polis, genç kadının kimliğini tespit ettikten sonra çarşıdaki güvenlik kameraları ile MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı.



Çiçek’in kaybolduğu gün yanındaki bir erkekle alışverişe çıktığını tespit eden polis, genç kadının son olarak bir kuyumcuya girdiğini tespit etti. Kuyumcudaki güvenlik kamerası kayıtlarında Çiçek’in yanında şapkalı ve güneş gözlüklü bir adam olduğu anlaşıldı.



Kuyumcu, kadını hatırladığını belirterek “Çok tedirgin bir hali vardı, iki tane bilezik bozdurdular. Kadın bilezikleri vermeye pek gönüllü değildi, ama yanındaki adamın ısrarıyla bozdurdu” dedi.



Katil güvenlik kamerasında!



Cinayet masası dedektifleri, genç kadındaki adamın kimliğini araştırırken aynı kuyumcu polisi arayarak, aynı adamın dükkanına geldiğini ve çok sayıda altın bozdurmaya çalıştığını bildirdi. İhbar üzerine kuyumcu dükkanına giden polisler, 36 yaşındaki Ömer Faruk’u yakalayarak sorguya aldı.



Evli ve iki çocuk babası olduğu belirlenen Ömer Faruk, sorgusunda genç kadını kendisinin öldürdüğünü itiraf ederek şöyle ifade verdi :



”Çiçek, kocasından boşandıktan sonra eşimle aynı işyerinde çalışmaya başlamıştı. Bazen eşimi almaya gittiğimde kendisiyle karşılaşıyordum. Ondan etkilenmiştim, daha sonra eşim onu eve çağırmaya başladı.



Bizim eve gidip gelirken kendisiyle yakınlaştık. Bir gece onu evinden aldım ve bir mekana gidip alkol aldık. Daha sonra onun evine gittik ve ilk kez cinsel ilişkiye girdik.



Çiçek, yatakta mükemmel bir kadındı, o gece ikimiz de çok mutlu anlar yaşadık. Eşimle yapamadığım bir çok fanteziyi onunla gerçekleştirdik.. O geceden sonra aramızdaki ilişki daha da ilerledi ve sık sık birlikte olmaya başladık.



Olay günü paraya ihtiyacı olduğunu belirterek benden borç istedi. Bende de para yoktu, altınlarını bozdurmasını tavsiye ettim.



”Kuyumcular beni kandırır, sen de yanımda olursan gerçek değerine satarız” dedi. Birlikte kuyumcuya gittik ve iki bileziğini bozdurduk. Kuyumcudan çıktıktan sonra yemeğe gittik.



Yemek sırasında benden hamile kaldığını belirterek “Karını bırak benimle evlen, babasız çocuk doğurmak istemiyorum” dedi.



”Beni evliliğe zorladı!”



Ben de o çocuğu istemediğimi ve aldırması gerektiğini söyledim. Birden bana hakaret etmeye başladı. Mekandan çıkıp arabaya bindik. Onu evine bırakacaktım, fakat yolda aynı konuyu açıp bana hakaret etmeye başladı.



O sinirle torpidodan tabancayı çıkarıp göğsüne doğru ateş ettim. Pişman olup onu hastaneye yetiştirmek istedim. Fakat yolda kalbi durmuştu. Birden paniğe kapıldım, arabayla saatlerce dolaştıktan sonra onu gömmeye karar verdim.



Ormanlık alana gelince cesedini ağaçların altına taşıyıp üzerine toprak attım. Fakat panikten tam anlamıyla gömemedim. Cesedin üzerine ağaç parçaları atıp oradan uzaklaştım. Çok pişmanım, ama oldu bir kere.”



”Kızımı parası için öldürdü”



Kızının katilinin yakalandığını öğrenerek polis merkezine gelen anne Şehriyar ise Ömer Faruk’un yalan söylediğini belirterek şöyle ifade verdi :



”O adam yalan söylüyor, kızımla gönül ilişkisi yaşadıkları doğru değil. Bir gece eve bırakma bahanesiyle Çiçek’in evine kadar girmiş, sonra da ona bıçak zoruyla tehdit ederek tecavüz etmiş. Kızım bunu bana aylar sonra anlattı, polise gitmesini söyledim ama kızım “Anne o adam belalı bir tip, iftira atıyor diyerek aradan sıyrılır olan yine bana olur” dedi..



Kızımın paraya ihtiyacı yoktu, ondan borç istemiş olamaz. O adam evde altın olduğunu biliyordu. O yüzden kızımı öldürüp, altınlarını çalmıştır. Karısının da bu işin içinde olduğundan hiç şüphem yok.”



Yaşlı kadının bu ifadesinin ardından Ömer Faruk’un evinde ve arabasında yapılan aramalarda Çiçek’e ait olduğu tespit edilen altın takılar bulundu..



Emniyetteki sorgusu tamamlanan Ömer Faruk, Cumhuriyet Savcılığı’na çıkarıldı.. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ömer Faruk, planlayarak adam öldürmek, gasp ve hırsızlık suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.